header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

TT-Nieuws

13 februari
Zien wij jou op de Bedrijvendagen Twente?

Heb je nog geen duidelijk beeld van hoe jij jouw carrière richting kan geven? Aanstaande woensdag 13 februari staan wij op de Bedrijvendagen Twente, waar wij graag met jou meedenken. Via ons traineeship bieden wij young professionals de mogelijkheid om die zoektocht aan te gaan terwijl zij bij ons in dienst zijn.

Neem de tijd om jouw talenten te ontdekken en bij te schaven
Wij geloven dat, door te investeren in de talenten van onze engineers en door hen vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, wij ontwikkeling mogelijk maken in de technische sector. Door je te coachen en betrokken te zijn bij jouw professionele ontwikkeling, helpen wij je om jouw hard- en softskills te trainen. Hierdoor groei je snel uit tot een ervaren engineer, die flexibel is, communicatief vaardig en die weet hoe hij zijn ervaring in kan zetten in diverse projecten. Elke werkplek biedt je nieuwe uitdagingen om uit te groeien tot de engineer die je wilt zijn.

Geef je carrière een kickstart met ons Traineeship Mechanical Engineering
Om je te helpen ontdekken welke branche, specialisatie en/of carrièredoelen bij jouw ambities passen, hebben wij het Traineeship Mechanical Engineering ontwikkeld. Dit traineeship geeft je de mogelijkheid om te werken aan jouw hard- en softskills, terwijl je werkt aan diverse projecten, bij diverse bedrijven en in diverse branches. Het is de optimale overgang van jouw studietijd naar het werkende leven, waarin je alle tijd en ondersteuning krijgt in de zoektocht naar het carrièrepad dat aansluit bij jouw ambities.

Benieuwd geworden? Bezoek ons 13 februari op de Career Fair van de Bedrijvendagen Twente.
TT-Engineering op de Bedrijvendagen Twente