header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Ontwikkel je snel en goed met ons traineeship!

Net als jij, rollen honderden studenten met een diploma werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechnologie of autotechniek van de opleiding af. Je weet al een beetje wat je wil gaan doen en waar je goed in bent. Maar je bent ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een nieuwe fase en een nieuw avontuur! Maar hoe onderscheid jij je van alle andere jonge professionals en hoe geef je richting aan jouw carrière?

Om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en een vliegende start te maken, bieden wij een traineeship aan met een sterk inhoudelijk programma. Het traineeship is gericht op het snel opdoen van veel ervaring in verschillende rollen en posities, bij diverse bedrijven met verschillende bedrijfsculturen en in diverse branches, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap. Hierdoor kom je erachter wat bij jou past, waar je passies en talenten liggen, waar je behoefte aan hebt en ontdek je welk carrièrepad het beste bij jouw ambitie aansluit. Hierdoor weet jij je in een later stadium beter te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Uiteraard heeft dit ook een gunstig effect op jouw doorgroeimogelijkheden.

Mentor

Je ontwikkelt jezelf in een veilige en informele omgeving met onze mentoren. Dit zijn ervaren engineers. Zij werken al jaren bij TT-Engineering en weten wat het inhoud om engineer te zijn in jouw vakgebied en in de markt. Zij helpen je in jouw contacten met anderen, vormen een klankbord en sparren samen met jou over oplossingen en mogelijkheden wanneer jij door jouw ideeën heen bent.

Netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Onze accountmanagers helpen jou toegang te krijgen tot een groot netwerk aan toonaangevende opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan VDL, Mitsubishi, Fokker, NLR, VMI, Bosch, Remeha, Siemens, NEM, Damen of Royal Huisman. Zij kunnen deuren voor je openen, waar ze anders gesloten blijven. Dat is gunstig voor de opbouw van jouw ervaring en jouw curriculum vitae.

Netwerk van collega engineers

In het traineeprogramma van TT-Engineering maak je deel uit van een traineegroep. Die groep is een zinvolle uitbreiding van jouw netwerk. Met deze leeftijdsgenoten besteed je 10% van jouw tijd aan het delen van technische kennis en vraagstukken, trainingen, workshops, netwerkgesprekken en coaching. Jullie leren dus met en van elkaar en kunnen elkaar ook in de toekomst blijven ondersteunen en van elkaar leren.

 

Schrijf je in voor ons traineeship!

Ben jij enthousiast en wil je snel en veel werkervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers en branches? Schrijf je dan nu in voor ons traineeship! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Wil je meer informatie over ons traineeship? Lees deze flyer, vul onderstaande contactformulier in of bel of WhatsApp direct met onze programmamanager Carl Middelkoop via +31 (0)6 4565 6386.

 

Meer weten over ons traineeship?

Kom in contact! Samen vinden wij gaan wij op zoek naar een carrièrepad dat bij jouw talenten, expertise en ontwikkelwensen aansluit.

 

Naam
E-mail
Bericht
Veiligheidscontrole