header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Traineeship

Wil jij als technisch talent de uitdaging met beide handen aanpakken en het beste in jezelf naar boven halen als het gaat om werken én ontwikkelen? Dat komt goed uit.


NIEUW! Wadinko Traineeship: hét multi company programma

Participatiemaatschappij Wadinko en engineeringsbureau TT-Engineering slaan de handen ineen met het Wadinko Traineeship. Een tweejarig multi company programma, waar je drie functies vervult bij drie bedrijven. Zo krijg jij de kans om uiteenlopende bedrijfsculturen hoogstpersoonlijk te proeven.

Je volgt naast deze betaalde baan, nuttige trainingen om te groeien als professional. Contacten verdiepen en verbreden doe je tijdens bedrijfsbezoeken waar je inspiratie op kunt doen. Samen met andere trainees werk je aan een uniek traineeproject. Begeleiding krijg je van top-ondernemers die verbonden zijn aan ons multi company programma. Kortom: volop (net)werkmogelijkheden.

Een compleet traineeship met ruimte voor eigen inbreng

Je hebt op dit moment maximaal twee jaar werkervaring en Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, of een aanverwante studie afgerond op HBO of WO niveau. Je kunt bij ons veel leren als je initiatief, lef en ambitie toont. Het is geen stage; je krijgt een functie in een commerciële- en/of technische omgeving in het MKB. Daar liggen volop kansen, als je ze ziet. Het Wadinko Traineeship gaat verder dan werken en geld verdienen: het is gericht op ontwikkelen en leren, met ruimte voor eigen inbreng. Neem regie in eigen handen en verken nieuwe loopbaanpaden.

Bekijk hier alle informatie over het Wadinko Traineeship, meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en/of solliciteer direct.