header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Traineeships

Honderden studenten rollen jaarlijks net als jij met een diploma werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechnologie of autotechniek van de opleiding af. Je weet al een beetje wat je wil gaan doen en waar je goed in bent. Maar je bent ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een nieuw avontuur! Maar hoe onderscheid jij je van alle andere studenten en hoe geef je richting aan je carrière?

Programma traineeship

Bij TT-Engineering bieden we daarom traineeships aan met een sterk inhoudelijk programma. Het programma is gericht op het opdoen van ervaring in verschillende rollen en posities, bij diverse bedrijven en bedrijfsculturen, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschap. Hierdoor kom je erachter wat bij jou past, waar je behoefte ligt en weet je je in een later stadium beter te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Dit heeft een gunstig effect op je doorgroeimogelijkheden en hiermee geef je zelf sturing aan je carrière.

Mentor

Je ontwikkelt jezelf in een veilige en informele omgeving met onze mentoren. Dit zijn ervaren engineers. Zij werken al jaren bij TT-Engineering en kennen het klappen van de zweep in jouw vakgebied en in de markt. Zij helpen je in je contacten met anderen, vormen een klankbord en sparren samen met jou over oplossingen en mogelijkheden wanneer jij het even niet meer weet.

Netwerk opdrachtgevers

Daarnaast helpen de accountmanagers van TT-Engineering je om toegang te krijgen tot een groot netwerk met aansprekende opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan VDL, Mitsubishi, Fokker, NLR, VMI, Bosch, Remeha, Siemens, NEM, Damen of Royal Huisman. De accountmanagers kunnen dus deuren voor je openen, waar ze anders gesloten blijven. Dat is gunstig voor je ervaring en de opbouw van je curriculum vitae.

Toekomst

In het traineeprogramma van TT-engineering maak je deel uit van een traineegroep. Die groep is een zinvolle uitbreiding van je netwerk. Met deze leeftijdsgenoten besteed je 10% van je tijd aan het delen van technische kennis en vraagstukken, trainingen, workshops, netwerkgesprekken en coaching. Jullie leren dus met en van elkaar en kunnen elkaar ook in de toekomst blijven ondersteunen.

Schrijf je in voor een traineeship!

Ben je enthousiast en zou je graag een traineeship willen volgen bij ons? Schrijf je dan nu in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over traineeships? Bekijk dan de flyer, of vul onderstaande contactformulier in. Natuurlijk mag je ook rechtstreeks appen met onze programmamanager Carl Middelkoop via tel. 06 – 45 65 63 86.

Voornaam
Achternaam
Je e-mail
Hoe heb je ons gevonden?
Je motivatie
Upload je c.v.