Traineeship
Mechanical Engineering

Neem als opdrachtgever deel aan ons Traineeship Mechanical Engineering en werk met talent van de toekomst.

Download de flyer Kom in contact

Werk met talent van de toekomst

Door deel te nemen als opdrachtgever in dit traineeship krijg je toegang tot een poule aan engineers die relevante werkervaring hebben opgedaan voor jouw organisatie. Je leert verschillende engineers kennen en kunt gebruik maken van hun kennis en vaardigheden als een engineeringsvraag zich voor doet. De trainees werken in een relatief korte periode aan verschillende projecten en worden door ons getraind in zowel hun hard- als softskills. Hierdoor groeien zij snel uit tot volwaardige engineers die jouw industriële projecten naar een hoger niveau tillen.

Aan het einde van het traineeship maken de trainees deel uit van een poule. Alle engineers in deze poule hebben tijdens hun traineeship ervaring opgedaan in jouw organisatie. Zodoende weet je voor wie je kiest als je weer tijdelijk behoefte hebt aan expertise en/of capaciteit.

Door middel van het traineeship helpen wij de talenten te creëren die aansluiten bij jouw specifieke, tijdelijke vraag. Daar komen wij ons bed voor uit!

Spelregels

Een trainee werkt 8 maanden bij één opdrachtgever, waarbij het aantal werkbare uren 36 uren per week is. De overige 4 uren gaat de trainee aan de slag met traineeopdrachten, die bijdragen aan zijn/haar ontwikkeling.

De voordelen:
  • Je werkt met het talent van de toekomst.

  • Je hebt toegang tot een flexibele schil die extern (verder) opgeleid wordt.

  • Je voorziet jouw organisatie van een constante stroom van nieuwe kennis en ervaring.

  • Je hebt de kans om een extra project, zonder additionele kosten te laten uitvoeren.

  • Je hebt toegang tot een poule van Premium Engineers, die capabel en sociaal vaardig zijn en eenvoudig integreren in jouw organisatie.

Wil jij toegang tot een poule aan talenten van de toekomst?
Neem contact met ons op