Ingenieursbureau TT-Engineering

Mis jij de expertise of capaciteit in jouw onderneming om een project, of een deel daarvan, te engineeren? Dan kun je een (deel)project bij ons ingenieursbureau uitbesteden.

Uitbesteden van (deel)projecten

Het uitbesteden van (deel)projecten betekent dat je grotere projecten kunt aannemen, zonder dat je de expertise of capaciteit zelf in huis hebt. Ook als jouw onderneming zelf geen engineeringsafdeling heeft, kun je industriële projecten uitbesteden bij ons engineeringsbureau. Je maakt gebruik van een extern team van engineers die hun brede kennis en creativiteit inzetten om tot verrassende en bovenal functionele oplossingen te komen. Via ons ingenieursbureau kun je het juiste talent aanboren op het moment dat het nodig is.

Uit te besteden (deel)projecten

Ons werktuigbouwkundig engineeringsbureau werkt aan fijne en zware machinebouw projecten, voor diverse opdrachtgevers. Doordat het een multidisciplinair team betreft, zijn zij in staat diverse industriële projecten te realiseren. Of het nu gaat om het construeren van een windtunnel, het uitvoeren van een FEM-analyse, het creëren van een productielijn, het detailleren van een compact koelsysteem of het engineeren van een surfsimulator. Samen komen zij tot meer dan een oplossing in mechanische engineering en in elke fase van jouw project.

Wat mag je verwachten van ons engineeringsbureau?

De engineers in ons engineeringsbureau werken graag aan de maakbaarheid van nieuwe ideeën. Bij elk vraagstuk in mechanical engineering staat functionaliteit centraal. Met een kritische kijk zijn wij gericht op de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Wij denken daarin mee én verder.

Ons engineeringsteam werkt professioneel en nauwkeurig en volgens een gestructureerde projectaanpak. Bij de start van jouw project bepaal jij samen met één van onze lead engineers de grote lijnen van het project. Gedurende de looptijd van het project houdt de, aan dit project toegewezen, lead engineer je op de hoogte van de voortgang. Ook betrekt hij jou bij belangrijke momenten. Onder zijn leiding werkt ons team jouw vraagstuk uit tot een praktisch en functioneel ontwerp. Deze uitwerking doen wij volgens een gefaseerde projectstructuur. Hierdoor komt ons ingenieursbureau tot passende, duurzame en verrassende oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het
uitbesteden van (deel)projecten?
Neem contact met ons op