header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

TT als werkgever

TT-Engineering biedt je een uitdagende en afwisselende carrière, waarin jij je kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen door de mogelijkheid om bij veel verschillende opdrachtgevers in diverse branches aan de slag te kunnen, maar ook door opleidingen, cursussen en trainingen te volgen voor jouw professionele ontwikkeling. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt TT-Engineering een prettige werkomgeving gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Ontdek snel wat het betekent om bij TT-Engineering te werken:

 

Studiemogelijkheden
TT-Engineering stimuleert persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom kun je bij ons cursussen en opleidingen volgen die passen bij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan en het carrièrepad dat bij jou past.

Personeelsfeesten
Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig een personeelsbijeenkomst of personeelsuitje. Vaak proberen wij dit te plannen bij één van onze hoogstaande opdrachtgevers, maar ook verrassen wij elkaar met mooie uitjes, zoals wadlopen, de IAA in Frankfurt bezoeken of  catamaran-zeilen op het IJsselmeer. Met regelmaat ontvang jij een uitnodiging voor een personeelsfeest, bedrijfsbezoek, excursie, beursbezoek of brainstormsessie.

Vakantiedagen
Elk jaar krijg jij 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), waarop jij alle tijd kunt nemen om te ontspannen, tijd te nemen voor jouw hobby’s en/of familie. Daarnaast biedt TT-Engineering ook de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen.

Tandarts/dokter
Tijd voor een bezoekje aan de tandarts of de dokter? Om je hierin tegemoet te komen krijg je op basis van een fulltime dienstverband op jaarbasis, 16 uur om deze bezoeken af te leggen. De ongebruikte uren worden aan het einde van het kalenderjaar bij je vakantiedagen opgeteld.

Bonus
Medewerkers die bij TT-Engineering een vast dienstverband hebben en bijdragen aan de ontwikkeling van TT-Engineering, krijgen van TT-Engineering een bonus. De hoogte van de bonus is afhankelijke van de organisatieresultaten en jouw individuele prestaties. Een regeling die voor alle medewerkers van TT-Engineering geldt is deze: zodra jij een nieuwe collega aanbrengt, ontvang je een leuke bonus.

Faciliteiten
Het hoofdkantoor in Zwolle biedt interessante faciliteiten waar medewerkers gebruik van kunnen maken ten behoeve van hun ontwikkeling, zoals een 3D-printer, licenties en scholingsmateriaal voor diverse CAD-pakketten, waaronder NX, CATIA V5, SolidWorks, Creo Elements (Pro/ENGINEER), Inventor en AutoCAD.

Vervoer
Alle werknemers krijgen een reiskostentegemoetkoming op basis van gereden kilometers, zodra de enkele reis woon-werkverkeer meer bedraagt dan 10 kilometer. Woon-werkverkeer afgelegd met het openbaar vervoer wordt 100% vergoed. Ben jij veel onderweg, zoals bijvoorbeeld in de functie van accountmanager? Dan is er de mogelijkheid om een bedrijfsauto te krijgen.

 

 

Benieuwd geworden?

Kom in contact en ontdek nog meer over ons!

 

Naam
E-mail
Bericht
Veiligheidscontrole