header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

TT als werkgever

TT-Engineering biedt je een uitdagende en afwisselende carrière waarin je je kunt blijven ontwikkelen. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt TT-Engineering een prettige werkomgeving gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

 

Engineer your Career-dagen
Elk kwartaal organiseert TT-Engineering de Engineer your Career-dagen voor een aantal medewerkers. Twee dagen bewust stilstaan bij het verloop van je carrière: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Ons accountmanagementteam begeleidt deze dagen in samenwerking met Dion EmplooJ uit Hardenberg. Door middel van teambuildingsopdrachten en persoonlijkheidstests krijg je inzicht in je capaciteiten, vaardigheden en persoonlijke doelen. Stapsgewijs invulling geven aan het verwerkelijken van deze doelen is dan natuurlijk de volgende stap. Bij TT-Engineering kun je zelf je carrière engineeren.

Studiemogelijkheden
TT-Engineering stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Bij TT-Engineering kun je dan ook cursussen en opleidingen volgen die passen bij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan.

Vakantiedagen
Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Je hebt de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen.

Bonus
Medewerkers die bij TT-Engineering een vast dienstverband hebben en bijdragen aan de ontwikkeling van TT-Engineering, krijgt van TT-Engineering een bonus. De hoogte van de bonus is afhankelijke van de organisatieresultaten en jouw individuele prestaties.
Zodra je een nieuwe collega aanbrengt, ontvang je ook een bonus van TT-Engineering. Deze regeling geldt voor alle medewerkers.

Vervoer
Alle werknemers krijgen een reiskostentegemoetkoming op basis van gereden kilometers zodra de enkele reis woon-werkverkeer meer bedraagt dan 10 kilometer. Woon-werkverkeer afgelegd met het openbaar vervoer wordt 100% vergoed. Beschik je nog niet over eigen vervoer en is het reizen met het openbaar vervoer niet mogelijk, dan zorgt TT-Engineering voor een oplossing in de vorm van een bedrijfsauto.

Faciliteiten
Het hoofdkantoor in Zwolle biedt interessante faciliteiten waar medewerkers gebruik van kunnen maken ten behoeve van hun ontwikkeling, zoals een 3D-printer, licenties en scholingsmateriaal voor diverse CAD-pakketten, waaronder NX, CATIA V5, SolidWorks, Creo Elements (Pro/ENGINEER), Inventor en AutoCAD.

Personeelsfeesten
TT-Engineering vindt een goede werksfeer belangrijk. Daarom wordt er regelmatig een personeelsbijeenkomst georganiseerd. Samen naar de IAA in Frankfurt of  catamaranzeilen op het IJsselmeer. Met regelmaat krijg je een uitnodiging voor een personeelsfeest, bedrijfsbezoek, excursie, beursbezoek of brainstormsessie in je mailbox.

Bijzonder verlof
TT-Engineering heeft oog voor persoonlijke omstandigheden. Voor bijzondere momenten in het leven krijg je daarom bijzonder verlof van TT-Engineering.

Tandarts/dokter
Tijd voor een bezoekje aan de tandarts of aan de dokter? Om je hierin tegemoet te komen krijg je op basis van een fulltime dienstverband op jaarbasis 16 uur om deze bezoeken af te leggen. De ongebruikte uren worden aan het einde van het kalenderjaar bij je vakantiedagen opgeteld.