header image header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Werken bij
TT-Engineering

 

Kun jij niet wachten om mee te werken aan oplossingen die impact hebben? Leer je graag door aan afwisselende, uitdagende projecten te werken en heb jij de gezonde dosis lef en het enthousiasme om anderen te verrassen met die extra stap? Bij TT-Engineering werk je zelfstandig op projecten van diverse opdrachtgevers en in verschillende branches, terwijl je een thuisbasis behoudt. Hierdoor blijf je flexibel in het bijsturen van jouw carrièrepad en krijg je de kans om snel, veel te leren.

Wat we bieden?

Wij faciliteren graag jouw succes. Daarmee bieden wij een thuisbasis die jouw professionele ontwikkeling voor ogen heeft en daarin maximaal ondersteunt. Natuurlijk kom je ook bij ons in dienst, ontvang je een vast, marktconform salaris, bieden wij afwisseling en uitdaging en fijne werkomstandigheden.

Een greep uit onze vacatures:

Configuration Engineer

Automotive, HBO, Veenendaal

Werkvoorbereider

Werktuigbouw, HBO, Zwolle

Projectleider / constructeur

Machinebouw, HBO, Deventer

Mechanical engineer

Machinebouw, HBO, Ede

Senior constructeur

Machinebouw, HBO, Deventer

Bekijk alle vacatures >

Type contracten

 

Wij bieden maatwerkcontracten aan; goed afgestemde contracten die voor alle betrokken partijen een optimaal rendement opleveren. Op die manier hebben we altijd een verbintenis voorhanden die bij jouw ambitie past.

Detachering
Via detachering werk je op locatie aan afwisselende, uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers en in diverse branches. Onze opdrachtgevers bevinden zich in het oosten, noorden en midden van Nederland en zijn met name actief in de aerospace, automotive, machinebouw, scheepsbouw en energietechniek. Bij het zoeken naar een optimale match houden wij rekening met de talenten, technische expertise en ontwikkelwensen van onze engineers en wat nodig is voor het succes van onze opdrachtgevers.

Traineeship
Het multi-company traineeship van TT-Engineering bied je als starter de kans om gedurende twee jaar, veel ervaring op te doen. Dit doe je bij diverse toonaangevende bedrijven die aansprekende machines en/of producten maken. Daarnaast ontdek je welk carrièrepad bij jouw ambitie passen en wat daarvoor nodig is. Wij geloven dat door te investeren in talenten en vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, hoogstaande ontwikkeling mogelijk is voor onze engineers, onze opdrachtgevers en uiteindelijk de gehele technische sector.

Ben jij een ambitieuze MSc. of BSc. engineer met maximaal twee jaar werkervaring? Dan kom je in aanmerking voor deelname aan ons traineeship! Lees hier meer over ons traineeship.

Bijbaan
Volg je een technische opleiding in het hoger onderwijs? Maak dan al tijdens je studie een vliegende start en verrijk jouw CV bij TT-Engineering. Dankzij onze hoogwaardige klantenkring hebben we uitdagende bijbanen in de diverse branches. Interesse in een bijbaan? Solliciteer direct via het contactformulier onderaan deze pagina! Wij zijn benieuwd naar jouw CV en bondige motivatie.

Stage en afstuderen
Volg je een technische opleiding in het hoger onderwijs en ben je op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij brengen je in contact met een bedrijf dat past bij jouw interesses, ambities en wensen. Daarnaast nemen wij de tijd om jou goed te begeleiden, dit doen wij schriftelijk en door collega engineers beschikbaar te stellen waar jij inhoudelijk mee kunt sparren.

Interesse in een stage- of afstudeeropdracht bij TT-Engineering? Solliciteer direct via het contactformulier onderaan deze pagina! Wij zien uit naar jouw CV en bondige motivatie. Ben je al bijna afgestudeerd of ken je iemand die pas afgestudeerd is? Lees dan meer over ons traineeship en grijp je kans om bij vier vooraanstaande en verschillende bedrijven ervaring op te doen.

Zzp-er
Intern? Vanuit huis? Op locatie? Wil je liever op oproepbasis aan de slag? Zoek je voor enkele uren in de week een (bij)baan? TT-Engineering heeft regelmatig ZZP-opdrachten te vergeven. Kom in contact om de mogelijkheden te ontdekken.

Interne professional bij TT-Projecten
Ingenieursbureau TT-Projecten is regelmatig op zoek naar engineers die hun team komen versterken. Bij TT-Projecten worden werktuigbouwkundige projecten uitbesteed. Het team zet hun ervaring, kennis en ideeën in om werktuigbouwkundige ontwerpen en technisch maakbare oplossingen te bieden.
Meer over TT-Projecten lees je hier.

Waarom werken bij TT-Engineering?

Ontwikkeling mogelijk maken is de missie van TT-Engineering. Dit geldt zowel voor onze klanten die ons de technische uitdagingen bieden als voor onze professionals.

TT-Engineering stelt jouw ambitie centraal en maakt jouw ontwikkeling mogelijk door samen te zoeken naar het carrièrepad dat bij jouw ambities past en te kijken naar welke opleidingen en werkzaamheden daarbij passen. Daarnaast bieden wij studiemogelijkheden aan op het gebied van projectmanagement, timemanagement, agile scrum en de meest actuele analysetools en materiaalkennis.

Snelle leercurve
Door het projectmatige karakter van werken bij TT-Engineering, kun je een kijkje nemen in verschillende keukens. Hierdoor leer je in korte tijd veel en doe je veel ervaring op. Wanneer je deelneemt aan ons traineeship, wordt die leercurve nog steiler. Met het aanbod aan cursussen en trainingen om hard- én soft skills te trainen en de variatie aan opdrachten, opdrachtgevers en branches, doe je maximale werkervaring op in twee jaar tijd. Natuurlijk faciliteren wij ontwikkeling ook na de periode als starter. Daarvoor ontdekken wij graag samen met jou het juiste pad.

Contracten
Omdat iedereen daar zijn eigen voorkeuren bij heeft, bieden wij een breed scala aan maatwerkcontracten aan. Op die manier is er altijd een contract voorhanden dat bij jou past.

Open sollicitatie

Wil jij jezelf ontwikkelen en een technische uitdaging aangaan? Spreekt een dienstverband via TT-Engineering je aan, maar heb je nog niet de ideale vacature gevonden? Vul dan jouw gegevens en motivatie in en upload jouw CV. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor jou een passende vacature te vinden!  

 

Voor- en achternaam
E-mail
In welke branche(s) zou jij willen werken?
Jouw motivatie
Upload jouw C.V.
Hoe ben jij met
TT-Engineering in
contact gekomen?
Veiligheidscontrole