header image header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Professionals

 

Ben jij een hoogopgeleide werktuigbouwkundige? Beschik je over communicatieve vaardigheden en koppel je deze graag aan een gezonde dosis lef? Heb je daarnaast ook nog brede kennis en ervaring en ga je op een innovatieve manier een technische uitdaging aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat we bieden

Wat we bieden? Zekerheid, afwisseling en uitdaging! Je krijgt een kijkje in verschillende keukens, we helpen je mee in je ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden en bieden je graag prettige werkomstandigheden.

We faciliteren graag jóuw succes. Daarom trainen we jou op het gebied van projectmanagement, timemanagement Agile scrum en de meest actuele analysetools en materiaalkennis.

Een greep uit onze vacatures:
Junior accountmanager

Overige branches, HBO, Zwolle

Medior mechanical engineers (meerdere locaties)

Aerospace, HBO, Amersfoort

Productie assistent parts manufacturing

Techniek, HBO, Almelo

Projectleider / constructeur

Machinebouw, HBO, Deventer

Constructeur matrijzen

Machinebouw, HBO, Emmen

Bekijk alle vacatures >

Type contracten

 

Wij bieden maatwerkcontracten aan; goed afgestemde contracten die voor alle betrokken partijen een optimaal rendement opleveren. Op die manier hebben we altijd een verbintenis voorhanden die bij jou past.

Interne professional
TT-Engineering beschikt over een intern ingenieursbureau. Hier worden – in overleg met de klant – de technische ontwikkelingen als projecten ondergebracht.
Het interne team van technische professionals werkt aan zowel uiteenlopende vraagstukken van de klant, als aan eigen innovatieve projecten. Dat doen wij met een ‘open mind’, altijd – binnen de normen – op zoek naar de meest vooruitstrevende innovaties. We gaan grensverleggende werkmethodes en onconventionele processen dan ook niet uit de weg.

Externe professional
De klantenkring van TT-Engineering bevindt zich in het oosten, noorden en midden van Nederland en is met name actief in aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek. Als externe professional werk je op locatie aan afwisselende vraagstukken van de klant. Jouw toegevoegde waarde? Op je vakgebied de technische ontwikkeling van de klant mogelijk maken.

Zzp-er
Intern? Vanuit huis? Op locatie? TT-Engineering heeft regelmatig ZZP-opdrachten te vergeven. Wil je liever op oproepbasis aan de slag? Zoek je voor enkele uren in de week een (bij)baan? Misschien ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Ook dat is bij ons mogelijk.

Traineeship
Een multi-company traineeship biedt je als starter de kans om gedurende twee jaar, vier uitdagende opdrachten uit te voeren. Dit doe je bij verschillende bedrijven die aansprekende machines en/of producten maken. Deze traineeships zijn bedoeld voor ambitieuze afgestudeerde MSc. of BSc. (maximaal twee jaar werkervaring) die op zoek zijn naar uitdaging, afwisseling en persoonlijke ontwikkeling. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze traineeship pagina.

Bijbaan
Volg je een technische opleiding in het hoger onderwijs? Maak dan al tijdens je studie een vliegende start en verrijk je cv bij TT-Engineering. Dankzij onze hoogwaardige klantenkring hebben we uitdagende bijbanen in de volgende branches:

 • Aerospace
 • Automotive
 • Machinebouw
 • Scheepsbouw
 • Energietechniek
 • Overige branches

Interesse in een bijbaan in één van deze branches? Solliciteer direct! Upload je cv., voeg een bondige motivatie toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stage en afstuderen
Volg je een technische opleiding in het hoger onderwijs en ben je op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij brengen je in contact met een bedrijf dat past bij jouw interesses, ambities en wensen. Wij hebben met name interessante contacten in de volgende branches:

 • Aerospace
 • Automotive
 • Machinebouw
 • Scheepsbouw
 • Energietechniek
 • Overige branches

Interesse in een stage- of afstudeeropdracht in één van deze branches? Solliciteer direct. Upload je cv. samen met een bondige motivatie waarin je jouw wensen omschrijft en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je deze informatie delen? Ben je al bijna afgestudeerd of weet je iemand die pas afgestudeerd is? Ga dan naar Traineeship en grijp je kans om bij vier vooraanstaande en verschillende bedrijven ervaring op te doen.

Samenwerkingsverbanden
TT-Engineering maakt ontwikkeling mogelijk. Je vindt ons dan ook regelmatig bij hogescholen en studieverenigingen in het noorden, oosten en midden van het land. We dragen graag ons steentje bij door het verzorgen van workshops, gastcolleges, presentaties en sponsoring. Ook op bedrijvenmarkten en netwerkdagen zijn wij aanwezig!

Door middel van uiteenlopende activiteiten proberen wij de wereld van de praktijk dichterbij te brengen: Project Ingenieursbureau, Bedrijfsprojectweken, Excursies Bedrijvendagen, Gastcolleges Masterclasses, Workshops Lunchlezingen, Diploma-uitreikingen, Sponsoring Engineer your Career-dagen.

In het nieuwsoverzicht vind je recente activiteiten op dit gebied. Zie jij samenwerkingsmogelijkheden of sponsormogelijkheden voor jouw studie- of studentenvereniging of hogeschool? Neem dan contact met ons op via 038-4257680 of info@tt-engineering.nl.

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling mogelijk maken is de missie van TT-Engineering. Dit geldt zowel voor onze klanten die ons de technische uitdagingen bieden als voor onze professionals; onze (nieuwe) medewerkers.

TT-Engineering stelt jouw ambitie centraal en maakt jouw ontwikkeling mogelijk door samen te trainen. Daarnaast bieden wij studiemogelijkheden aan op het gebied van projectmanagement, timemanagement Agile scrum en de meest actuele analysetools en materiaalkennis.

Snelle leercurve
Doordat je bij TT-Engineering intern of extern aan uitdagende projecten van uiteenlopende opdrachtgevers werkt, steek je in korte tijd relatief veel op. Je kunt een kijkje nemen in verschillende keukens.

Engineer your Career
Elk kwartaal organiseert TT-Engineering de Engineer Your Career-dagen voor een aantal medewerkers. Twee dagen bewust stilstaan bij het verloop van je carrière. Waar sta je nu en waar wil je komen te staan?! Ons accountmanagementteam begeleidt deze dagen in samenwerking met Dion EmplooJ uit Hardenberg. Door middel van persoonlijkheidstests en informele teambuildings-opdrachten verschaffen we je inzicht in je capaciteiten, vaardigheden en persoonlijke doelen. Stapsgewijs invulling geven aan het verwezenlijken van deze doelen is dan natuurlijk de volgende stap. Bij ons kun je zelf je carrière ‘ontwerpen’.

Contracten
Omdat iedereen als persoon hierbij zijn eigen voorkeuren heeft, bieden wij een breed scala aan maatwerkcontracten aan. Op die manier is er altijd een contract voorhanden dat bij jou past. Kijk in bij de aangeboden contracten waar jouw voorkeur geniet.

Open sollicitatie

Wil jij jezelf ontwikkelen en een technische uitdaging aangaan? Spreekt een dienstverband via TT-Engineering je aan, maar heb je nog niet de ideale vacature gevonden? Vul dan je gegevens en motivatie in en upload je CV. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor jou een passende vacature te vinden!  

 

Voornaam
Achternaam
Uw e-mail
Via welke website heeft u ons gevonden?
Uw motivatie
Upload uw c.v.