header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

TT-Nieuws

Enthousiaste oud-medewerkers op de reünie van TT-Engineering

Omdat TT-Engineering meer betrokken wil zijn bij oud medewerkers, organiseerde zij op 30 november 2017 een reünie op het Polymer Science Park in Zwolle. Om herinneringen op te halen, oude foto’s te bekijken en te lachen om anekdotes. Maar ook om bij te praten en kennis op te doen van kunststoftechnologie. Circa 20 oud-medewerkers gaven gehoor aan de oproep.

Polymer Science Park

Wat is een mooiere locatie voor technici, dan het Polymer Science Park? Als (open) innovatiecentrum voor de kunststoftechnologie zorgen zij voor kennisoverdracht, faciliteren ze projecten en spelen ze in op actuele en nieuwe ontwikkelingen zoals duurzaamheid en smart technology.

Programma

De eerste confrontatie met TT-Engineering was een fotoreportage uit ‘de oude doosch. Algemeen directeur Sander Snellink trapte het programma na het welkomstdrankje af met een presentatie over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. De resterende middag werd ingevuld door het Polymer Science Park. Zo kregen de deelnemers onder andere een kijkje in de keuken van Plokko, een startup van 3D geprinte verbindingen; het mechanisch lab en het testlab, waar afvalkunststoffen opnieuw worden samengevoegd voor het verkrijgen van dezelfde eigenschappen als virgin kunststof.

Na een hapje en een drankje kwam het programma ten einde. Dachten de deelnemers naar huis te kunnen zonder een aandenken aan TT, dan kwamen ze bedrogen uit. Als afscheid ontving elke oud-collega een bierpakket, voorzien van hun foto uit het smoelenboek waarmee ze ooit bij TT in het bestand hadden gestaan.

Oud-medewerkers aan het woord

De reacties van oud-collega’s waren erg positief. Een willekeurige greep:
“Altijd leuk om oude collega’s waar ik mee heb samengewerkt weer terug te zien en te spreken”
“Leuke en ontspannende ontmoeting met een vol programma”
“Ook op het gebied van 3D printen en hergebruik van kunststoffen weer wat bijgeleerd”
“Dit zouden we vaker moeten doen!”
“Ik mis nog wel een paar, wellicht komen ze de volgende keer ook?”
“Het is een geslaagde middag geweest”

Toekomst

De organisatoren van het evenement zullen het programma evalueren om met volgende edities nog beter aan te sluiten op eventuele verwachtingen. Ben je oud-TT-er en wil je graag een reactie kwijt? Neem dan contact op met één van de accountmanagers.