header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Diensten

“Ten grondslag aan ontwikkeling ligt een breed scala aan voorwaarden: groei en innovatie, kennis en vaardigheden, continu├»teit”

Wij werken dagelijks aan het vinden van de optimale match tussen de tijdelijke behoefte aan expertise en capaciteit bij onze opdrachtgevers en onze technisch hoogopgeleide engineers. Heb jij vraagstukken of uitdagingen die op te lossen zijn met tijdelijke additionele expertise en/of personele capaciteit? Hieronder lees je hoe TT-Engineering jou hierbij kan ondersteunen.

 

Detachering in de technische sector

Via detachering kunnen opdrachtgevers in verschillende branches een oplossing vinden voor de tijdelijke behoefte aan expertise en/of capaciteit. Hierdoor kunnen opdrachtgevers op het juiste moment de juiste kennis en expertise in huis nemen, zonder een langdurige verbintenis aan te hoeven gaan. Met een poel van flexibel inzetbare engineers, met diverse talenten, kwaliteiten, expertises en eigenschappen, kan op elk stadium de juiste kennis en de nodige capaciteit aangeboord worden.

TT-Engineering detacheert de volgende professionals:

  • Trainees Mechanical Engineering: jonge, net afgestudeerde engineers, die door ons verder worden opgeleid.
  • Junior en medior engineers: tijdelijke plaatsing van een junior of medior engineers.
  • Senior engineers / interim professionals: tijdelijke plaatsing van een ervaren specialist

Al onze engineers worden ingezet bij diverse opdrachtgevers, in diverse branches. Door betrokken begeleiding en coaching zijn zij getraind in zowel hard skills als soft skills, die nodig zijn om moeiteloos te kunnen schakelen tussen projectmatige werkzaamheden. Bij het zoeken naar de optimale match tussen het vraagstuk van onze opdrachtgevers en onze hoogopgeleide engineers, houden wij rekening met wat nodig is voor het succes van onze opdrachtgevers en de talenten, technische expertise en ontwikkelwensen van onze engineers. Wij geloven dat door te investeren in talenten en vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven hoogstaande ontwikkeling mogelijk is.

 

Projectengineering

Logo TT-ProjectenVia ingenieursbureau TT-Projecten kunnen werktuigbouwkundige projecten uitbesteed worden, zodat opdrachtgevers zich kunnen blijven concentreren op alledaagse, doorlopende zaken. De engineers van TT-Projecten zetten hun ervaring, kennis en idee├źn in om werktuigbouwkundige ontwerpen en technisch maakbare oplossingen te bieden. Meer over TT-Projecten lees je hier.

 

Benieuwd geworden naar ons team van hoogstaande engineers?

Neem contact met ons op! Samen vinden wij een oplossing
die aansluit bij jouw expertise- of capaciteitsvraagstuk.

 

Naam
E-mail
Bericht
Veiligheidscontrole