header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Diensten

Ten grondslag aan ontwikkeling ligt een breed scala aan voorwaarden: groei en innovatie, kennis en vaardigheden alsook continuïteit.

U komt vraagstukken en uitdagingen tegen die u oplost met kennis en/of personele capaciteit. Hetzij tijdelijk, hetzij permanent. TT-Engineering kan u hierbij ondersteunen en adviseren met diverse specialistische diensten die technische ontwikkeling mogelijk maken. Wij werken met heldere processen - die op ieder technisch vraagstuk zijn toe te passen - en hebben inzicht in de meest voorkomende (lastige) vraagstukken en de te ondernemen vervolgstappen voor een succesvolle implementatie.

 

Detachering

Detachering biedt binnen TT-Engineering de volgende mogelijkheden:

  • Detachering is de oplossing om een capaciteitsvraagstuk tijdelijk in te vullen door middel van het inhuren van een door TT-engineering geselecteerde en geadviseerde engineer.
  • Het inhuren van een Interim professional als ervaren specialist die in dienst is van TT-engineering.
  • Het inzetten van Multi company trainees biedt de mogelijkheid om de juiste technische mensen binnen te halen die gedurende 2 jaar ervaring op doen bij 4 verschillende bedrijven. Een half jaar kunt u deze kort geleden afgestudeerden als high potentials inzetten binnen uw organisatie.
 

Projecten waarbij ontwikkeling mogelijk is gemaakt door de dienst detachering;