header image
Maakt ontwikkeling mogelijk!

Diensten

"Ten grondslag aan ontwikkeling ligt een breed scala aan voorwaarden: groei en innovatie, kennis en vaardigheden, continuïteit"

Heb je vraagstukken of uitdagingen die op te lossen zijn met kennis en/of personele capaciteit? Hetzij tijdelijk, hetzij permanent, wij kunnen hierbij ondersteunen en adviseren met diverse specialistische diensten.

We werken met heldere processen, die op ieder technisch vraagstuk van toepassing zijn. Daarnaast hebben we inzicht in de meest voorkomende (lastige) vraagstukken en de te ondernemen vervolgstappen voor een succesvolle implementatie.

Projectengineering

Projectengineering is een dienst waarbij we jouw vraagstukken door middel van technisch inhoudelijke projecten aanpakken.

Consultancy

Consultancy is de dienst waarbij we jouw vraagstukken oplossen met behulp van een brainstorm of open innovatie. Onderzoek in de vorm van een analyse kan daar onderdeel van uitmaken.

Detachering

TT-Engineering biedt de volgende oplossingen voor jouw capaciteitsvraagstuk:

  • Detachering: plaatsing van een medior engineer voor een bepaalde of onbepaalde tijd
  • Interim professional: de tijdelijke inzet van een ervaren specialist
  • Multi company trainees: jonge net afgestudeerde engineers, die door ons verder worden opgeleid

Werving & Selectie

Bij werving en selectie zetten we onze pijlen op het vinden en werven van nieuw personeel.

Analyse maakt ontwikkeling mogelijk.

 
 

Analyse

Bij een analyse worden vraagstukken van klanten behandeld waarin de behoefte met uitvoerend onderzoek én kennis en ervaring wordt vervuld. Een analyse is een beoordeling van een bestaand product waarbij het fysiek testen en een risicoanalyse tot de analyse behoort.

De analyse reikt daarmee verder dan een productreview. We gaan hierbij op zoek naar de grenzen van het product. Het uitgangspunt is hierbij dat het probleem onbekend is en dat dit dient te worden herkend. Het doel van een analyse is een beoordeling van het product en het probleem en/of risico’s te herkennen en daarbij aan te geven wat er dient te gebeuren om dit op te lossen.